Nieuws..2016.

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe website online misschien met nog wat kinderziektes en foutjes maar .... Ook u kan een ons helpen met nieuws door te sturen ,heb een interessante site gevonden of speelde je ergens een tornooi en heb je enkele foto’s. Een jeugdspeler die met school een mooie uitslag behaalde, laat het ons weten en als het kan ook met een foto erbij. Heb een ander weetje ,alles is welkom. Stuur het door via
klik voor het nieuws uit 2015 Zaterdag 27 februari 30ste recreanten toernooi. Het zit er weer op voor een jaartje , met tevreden blik kijken we terug op een geslaagd toernooi . Met 122 ingeschreven spelers sloten we in het begin  van de week de inschrijvingen af. Zaterdag konden we ondanks de griep toch nog met 116 starten. De club van Menen kwam traditie getrouw met de  meeste deelnemers naar Geluwe , op de voet gevolgd door de club van Loppem die er na een nogal heftig avondje toch ruim op tijd aanwezig waten om het toernooi om 9 uur te laten starten. Ook de vrienden uit de waalse buurgemeenten en het franse Wervicq sud stuurden enkele spelers.  Enkele spelers en speelsters van onze club deden voor de eerste keer mee aan een toernooi en naar mijn bescheiden mening zullen niet alleen zij  wat stramme spieren hebben de laatste 2 dagen van deze maand.bedankt aan alle clubverantwoordelijken ,aan alle deelnemers en alle medewerkers om dit toernooi weer een succes te maken . Bedankt voor de zoals steeds op recreanten toernooien aanwezige vriendschappelijke sfeer. Foto’s zijn terug te vinden onder de media pagina.

Vakantie : sportzaal sluit op 1 juli tot 16 augustus.

Gapersfeest 9 juli.

Op zaterdag 9 zijn we weer present in de feesttent . Met voor de derde maal onze mountaibike rit in de voormiddag. Een optreden van de jeugdharmonie Geluwe rond de klok van 17.00 uur op ons terras. Kom langs en geniet van een gezellige babbel op ons terras en steun de club.

We zijn terug na de vakantie.

De trainingen zijn weer gestart en dit jaar kunnen we beroep doen op de kennis en de hulp van Jordy voor de trainingen aan de jeugd 1 . Alvast bedankt aan het ganse team en veel succes.
BADMINTONCLUB GELUWE
klik voor het nieuws uit 2014
BADMINTONCLUB GELUWE