Een pagina speciaal voor U.

Geslaagde uitstap naar bowling te Wevelgem. de Ook de jeugd viert mee met 30 jaar badminton Geluwe. Op vrijdag 23 mei gaan we naar de bowling in Wevelgem met zijn allen. De sportzaal is weer dicht maar niet getreurd onze trainers hebben een leuk alternatief gevonden. Lees de uitnodiging via deze knop. Allen op post. Lene wint goud. Onze jeugdspelers succesvol op finale dag Vlaamse schoolsport badminton. Lucas Pille,Tybo Yserbyt ,River Debaere en Arne Debeuf waren de jongens die onze kleuren vertegenwoordigden op dit tornooi. Ze brachten het tot de 1/8 finale en de 1/4 finale ,maar een van onze meisjes presteerde het om in de finale te geraken en te winnen. Proficiat aan Lene Vandevyvere , doe zo verder.

Jeugd...

Belfius bank Geluwe is de nieuwe sponsor van onze jeugdploegen. In september steken we alle spelers in een nieuw truitje dank zij onze nieuwe sponsor. Belfius kantoor Geluwe is zeker uw vertrouwen waard , bedankt Geert voor uw steun aan onze jeugd.

NIEUWE SPONSOR JEUGD

Hallo jeugdspeler op deze pagina gaan we alle info over de jeugd bundelen,we rekenen ook op u om ons nieuws door te sturen . Heb je deelgenomen aan een of andere competitie met school of heb je andere weetjes in verband met badminton stuur ze  naar de webmaster via knop onderaan de pagina.

Onze jeugd in het nieuw.

Twaalf jeugdspelers namen deel aan het jeugdtoernooi te Kuurne onder leiding van trainster Ynne . Bedankt Angelo en bestuur Kuurne voor dit initiatief en zeker voor herhaling vatbaar. Ook een dikke merci aan de ouders voor het vervoer en hun steun. Bedankt ook alle trainers voor hun inzet voor de jeugd. Via een klik op de de groepsfoto kom je bij de foto’s.
Vrijdag 15 januari werden de nieuwe shirts overhandigd aan beide jeugdteams vele ouders kwamen even mee trainen en konden nadien genieten van een glaasje aangeboden door de club. Enkele spelers van Badmintonclub Zuidwest werden bereid gevonden om een demonstratie te geven ,waar voor onze dank. op de pagina media vindt je alle foto’s terug.
Toernooi te Kuurne 20/01/2018
Toernooi te Menen 2018. De foto’s zijn terug tevinden op de website van badmintonclub Menen.
BADMINTONCLUB GELUWE