Nieuws..2015.

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe website online misschien met nog wat kinderziektes en foutjes maar .... Ook u kan een ons helpen met nieuws door te sturen ,heb een interessante site gevonden of speelde je ergens een tornooi en heb je enkele foto’s. Een jeugdspeler die met school een mooie uitslag behaalde, laat het ons weten en als het kan ook met een foto erbij. Heb een ander weetje ,alles is welkom. Stuur het door via
De nieuwe website is er.
Tornooi te Kuurne 24 januari geslaagd voor de spelers van onze club. Weer was onze club goed vertegenwoordigd op dit recreanten tornooi . Er staan foto’s op de facebookpagina van Kuba ,enkele staan ook op media pagina hier op onze site. Volgende afspraak op ons eigen tornooi op 14 februari. Ondanks minder deelnemers toch geslaagd tornooi.  Valentijn of krokusvakantie wat de reden ook was,met dit jaar slechts 81 deelnemers waarvan niet minder dan 25 van de club van Menen en 21 uit eigen club werd het toch een geslaagd tornooi. Gestart om 10.30 uur met dubbel dames en heren konden we nadien spreken van enkele vermoeide gezichten en dan moest de gemengde nog beginnen . Om 15.00 begonnen we dan aan deze  reeks en werden er meerdere zware wedstrijden gespeeld met als gevolg dat velen hun valentijn gedachten op een klein pitje zullen moeten plaatsen. Bedankt aan allen die aanwezig waren ,aan allen die voor de organisatie in stonden . Bedankt Maxim voor de vele deelnemers we komen af op 21 maart naar uw tornooi. De foto’s vindt u terug via de knop Media - foto .

Robbe behaalt goud op PK.

op het provinciaal kampioenschap interscolair behaalde Robbe Ghesquiére de gouden medaille bij de scholieren . Na een uiterst spannende finale won hij uiteindelijk met 20-22 de beslissende set .De volgende dag was hij niet op training voor een foto met het excuus dat het overal een beetje pijn deed. Proficiat voor deze prestatie .

Tornooi Wervik : 15 spelers van Geluwe present bij onze buren.

Deze keer ook de jeugd mee op tornooi , Arne, Bart, Marco, Lucas en Lene speelden voor de eerste keer dit seizoen op verplaatsing. Na een wat moeilijke start in de enkelspelen en de dubbels mochten Lene en de jarige Lucas als jongste team de kleuren van Geluwe verdedigen en het moet gezegd ze deden het met klasse . Ze behaalden de poule overwinning in niveau 3 en dit door alle wedstrijden te winnen .Proficiat aan dit jonge team en doe zo verder.
Foto ook terug te vinden op de foto pagina.

Uitnodiging naar de algemene vergadering en nieuwjaarsreceptie

We nodigen alle leden uit op de algemene vergadering en de daarop volgende nieuwjaarsreceptie op dinsdag 5 januari om 19.30 uur.

Uitnodiging jeugd en hun ouders op vrijdag 15 januari 2016.

Op vrijdag 15 januari worden de t shirt overhandigd door de sponsor Belfius . We nodigen alle ouders uit die avond samen met de jeugdspelers. jeugd van 17.30 uur komt om te spelen ouders en familie kunnen de training bijwonen . Om 18.20 verwachten we de spelers van groep (19.00 uur) samen met ouders of familie. Om 18.30 uur demonstratie door spelers van Zuidwest een unieke kans om deze eens aan het werk te zien. Gevolgd door een groepsfoto en een glaasje aangeboden door de club aan alle jeugdspelers en hun ouders
BADMINTONCLUB GELUWE
klik voor het nieuws uit 2014
BADMINTONCLUB GELUWE