Nieuws..2014.

Uw club viert zijn 30ste verjaardag.
Op zaterdag 26 april vieren we onze 30ste verjaardag ,beste clubleden houd alvast deze datum vrij . Binnenkort meer nieuws daarover .
Vanaf vandaag hebben we een nieuwe website online misschien met nog wat kinderziektes en foutjes maar .... Ook u kan een ons helpen met nieuws door te sturen ,heb een interessante site gevonden of speelde je ergens een tornooi en heb je enkele foto’s. Een jeugdspeler die met school een mooie uitslag behaalde, laat het ons weten en als het kan ook met een foto erbij. Heb een ander weetje ,alles is welkom. Stuur het door via

Geslaagd feest .

zaterdag 26 april vanaf 19.30 begon de feestzaal aardig vol te lopen ,het stadsbestuur vertegenwoordigd door Bert Verhaeghe en Nino D’hellem hadden een herinneringsdiploma bij voor 30 jaar badminton te Geluwe. Na de gebruikelijke woorden van welkom werd het gouden boek ondertekend door de bestuursleden en werd er getoost op de voorbije 30 jaar en op de toekomst. Daarna aan tafel voor een uitgebreid buffet ,het dessert moest de gaatjes vullen. De dans werd ingezet tot rond een uur of drie in de morgen. Bedankt aan iedereen voor de mooie attentie die ik als voorzitter mocht ontvangen , de foto’s van dit geslaagd feest vindt je terug op de galerie pagina. Op vrijdag 23 mei is onze jeugd aan de orde om ons feest verder te zetten in de bowling te Wevelgem (zie pagina jeugd ) .
De nieuwe website is er.

Gaperstocht vtt een geslaagd evenement.

De weergoden waren ons welgezind en reeds om 07.00 uur stond de helft van het bestuur al in de tent om alles klaar te zetten. De eerste deelnemers kwamen tegen 8.00 uur binnen en namen de start voor max. 60 km langs onverharde wegen uitgestippeld door Hans , Kathy en Arne. de kaap van de verwachte 80 deelnemers werd vlot behaald en rond 9.30 uur stond de teller op 100 . We sloten af met 275 deelnemers die vol lof waren over de organisatie en nu reeds hun deelname voor volgend jaar bevestigden. Bedankt aan alle deelnemers en aan allen die meewerkten aan deze geslaagde gapersfeesten.

Onze eerste A speler is een feit.

Het is zover op het tornooi in Malmedy behaalde steve zijn A speler statuut. Proficiat en hopelijk volgen er nu nog enkele zijn voorbeeld.

Eerste recreantentornooi van het seizoen te Ingelmunster

Met 9 spelers trokken we naar Ingelmunster voor de start van een nieuw seizoen . River speelde EH in 3+ terwijl Rien in 4 en jarich in 4+ aantraden. Daarna speelden Ynne en Annelies (Messely) samen DD evenals Annita ,Jan en Gery en Jarich en Rien in DH 4. Annita ,Ynne en Annelies(Vandaele) met Patrick eindigden de dag in dubbel gemengd . Een veelbelovende start van het seizoen .

Mieke en kurt winnen goud op West-Vlaams kampioenschap

Ze kwamen in de finale GD B2 uit tegen Cindy Verhaeghe en Koen Corteville . Met 21-16 en 22-20 eindcijfers brachten ze het goud mee naar Geluwe .Proficiat
klik op foto voor groter formaat

Pieter behaalt het statuut van A speler in dubbel .

ZuidWest 2G behaalt titel.

met 9 gewonnen wedstrijden en een gelijkspel ,dus 19 punten op 20 sluiten ze met de kampioenstitel op zak het jaar 2014 af. Een welverdiende proficiat aan het volledige team. Zuidwest 1G sloot de gemengde competitie af op een derde plaats . Maandag spelen beide heren ploegen hun eerste thuiswedstrijd om 20.00 uur . Inzet opnieuw een titel pakken.
BADMINTONCLUB GELUWE
BADMINTONCLUB GELUWE